"Kärlekskladd" med kolasmak:
125 g mjölkfritt margarin (från början 150 g men eftersom mycket av det kröp upp på ytan efter bakning minskade jag på det..)
Smält och blanda sedan i 3 msk ljus sirap.
Rör sedan ner 3,5 dl socker, 3 dl mjöl och 3 msk kakao. Och sist 1,25 dl vatten eller havremjölk. Häll i form med löstagbar botten och grädda i 20 min. Kontrollera med sticka så den tas ut precis när stickan inte blir kladdig längre. Låt svalna. (Vänd eventuellt upp och ner på fat.)
Blanda sedan 60 g smält mjölkfritt margarin med 3 msk kallt, starkt kaffe och rör ner 3,5 dl florsocker och 1 msk kakao. Bred över kakan och strö över kokosflingor. När glasyren stelnat, dela i lagom bitar eller servera som en "cake".
onsdag 23 januari 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar